جام جم سرا- مواد لازم: بیسکویت ویفر طعم فندق: ۱۰۰گرم، فندق: ۱۵۰گرم (تفت داده، پوست کنده و خرد شده)، نوتلا: ۲۰۰گرم، شکلات شیری یا تلخ؛ ۱۵۰ تا ۲۵۰گرم.
کد خبر: ۷۸۳۲۲۹
طرز تهیه «شکلات مغزدار» در خانه

طرز تهیه:

بیسکویت‌ها را خرد کنید و با شکلات نوتلا و فندق مخلوط کنید و توپک‌ها را به اندازه گردو در بیاورید. در صورتی که مواد شل است و نمی‌توانید آن را به شکل توپک درآورید، در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود. پس از فرم دادن، مواد را روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۰دقیقه در یخچال بگذارید. شکلات را به شکل بن ماری آب کنید و هر یک از توپک‌ها را به آن آغشته کنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد. (خراسان)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۰
۰
۰
عالییییییییییییییه
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها