• 0 1
  • 1

آموزش آشپزی

طرز تهیه آش جو مخصوص نوروز

شنبه 1 فروردین 1394 ساعت 10:03
جام جم سرا- مواد لازم: جو پوست گرفته: سه لیوان، برنج: یک فنجان، سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج: یک کیلو، نخود و لوبیا سفید: یک لیوان، نان خشک محلی: چند تکه معادل ۵۰ گرم، پیاز: سه عدد، روغن: به میزان لازم، آب قلم: چهار لیوان، نعنا داغ و سیر داغ و پیاز داغ: به میزان لازم، کشک یا دوغ محلی: به میزان لازم، نمک و فلفل: به میزان لازم.

طرز تهیه:

جو و نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. آن‌ها را با آب قلم و دو لیوان آب بپزید و در اواسط پخت، برنج را شسته و به مواد اضافه کنید. سبزی آش را خرد کرده و آن را هم به مواد بیفزایید و بگذارید آش با حرارت ملایم پخته شود. نان خشک را خرد کرده و در آش بریزید و صبر کنید تا آش جا بیفتد. دو قاشق پیاز داغ را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و در انتهای پخت کشک را بریزید و بگذارید چند جوش زده و مرتب آن را هم بزنید. آش را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شده در ظرف بکشید و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعنا داغ و سیر داغ تزئین کنید.
در بعضی از نقاط استان مرکزی این آش در روز عید طبخ و از مهمانان با این آش پذیرایی می‌شود و خوردن آن را بعد از آجیل و شیرینی مفید می‌دانند. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1875572794142664955
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 1 نظر )

آش خیلی خوشمزه ای بود،آش رو پختم پدر مادرم ازش راضی بودن
 

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته