طرز تهیه:
کتف مرغها را پوست بگیرید و بشویید و خشک کنید.
قسمت انتهایی و بالای کتف مرغ را برش بزنید و با دست گوشت آن را به طرف پایین بکشید و آماده کنید.
تخممرغ را در یک ظرف بشکنید و با چنگال خوب بزنید تا صاف و یکدست شود.
کنجد و نمک و فلفل را هم مخلوط کنید و در یک ظرف گود روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
کتف مرغ را ابتدا در تخممرغ زدهشده فرو کنید و بلافاصله در کنجد و نمک بغلتانید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید. روغن باید تمام سطح گوشت را بگیرد.
بعد از سرخ شدن، آنها را در دیس مناسبی چیده و با برگهای جعفری و زیتون و گل کلم بخارپزشده تزئین و میل کنید. (جام جم سرا/چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد