• 2 2
  • 0

آموزش شیرینی‌پزی

طرز تهیه بیسکویت دارچینی در خانه

چهارشنبه 20 اسفند 1393 ساعت 08:11
جام جم سرا: مواد لازم- روغن جامد: دو فنجان، آرد: دو پیمانه، پودر شکر: دو فنجان، تخم‌مرغ: دو عدد، جوش شیرین و دارچین: از هر کدام یک قاشق چایخوری.

طرز تهیه:

ابتدا پودر شکر و روغن جامد را در یک ظرف بریزید و با همزن آن‌قدر بزنید تا کرم رنگ شود. تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه بشکنید و همچنان با همزن مخلوط کنید که یکدست شود. جوش‌شیرین و دارچین را هم با آرد مخلوط و دو بار الک کنید. پس از آن آرد را کم‌کم اضافه و با دست مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیری لطیف حاصل شود و به دست نچسبد. روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه نازک باز کنید. آن را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید. فر را از قبل گرم کنید. سینی را در طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید و سپس بیرون آورده و در ظرف مناسبی بگذارید. (جام جم سرا)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1863153767941303470
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته