آموزش تهیه شیرینی و بیسکوئیت در خانه

طرز تهیه ۳ نوع شیرینی خانگی تمام‌عیار برای عید نوروز

جام جم سرا: مواد لازم- نشاسته: یک لیوان، شکر: ۲ لیوان، آب: ۱/۵ لیوان، گلاب: نصف لیوان، گردو: به میزان لازم، پودر نارگیل: به میزان لازم، کره: ۵۰ گرم.
کد خبر: ۷۷۴۴۰۱

طرز تهیه شیرینی خانگی برای عید: باسلق گردویی

طرز تهیه:

برای تهیه این شیرینی خانگی در یک ظرف مناسب، آب و نشاسته را مخلوط کنید و بعد شکر را هم به آن افزوده و روی حرارت بگذارید. مرتب به هم بزنید تا ته نگیرد و قوام بیاید و سفت شود. گلاب را هم اضافه کنید. پس از چند جوش، از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. پودر نارگیل را روی سطحی صاف بریزید و مواد پخته شده را روی پودر نارگیل بریزید و پهن کنید و گردو‌ها را درسته یا نیمه روی مواد بگذارید و به آرامی آن را رول کنید. بگذارید خنک شده و سپس آن را برش بزنید. می‌توانید از مواد پخته شده به اندازه یک گردو بردارید و در دست باز کنید و گردو را میان آن بگذارید و دوباره آن را ببندید و به شکل توپک‌های گرد شکل دهید و در پودر نارگیل بغلتانید. باسلق یکی از پایه‌های آجیل شب چهارشنبه‌سوری است و شما می‌توانید براحتی آن را در منزل تهیه کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
سلنا
Australia
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۷
۰
۰
عالی بود . ممنون
نرم افزار موبایل
-
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۷
۰
۰
بسیار خوب نوشتید
نرم افزار موبایل
-
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۰
۰
۰
تشكر

نیازمندی ها