جام جم سرا:‌ شکلات صبحانه یکی از مواد اشتهابرانگیز در وعده صبحانه به حساب می‌آید. اگر از آن دست افراد علاقه‌مند به خوردن این ماده غذایی هستید می‌توانید خودتان در خانه آن را تهیه کنید و از سلامت مواد به کار رفته در آن مطمئن باشید. راه و رسم تهیه و دستور آشپزی این دسر یا چاشنی صبحانه را در ادامه بخوانید.
کد خبر: ۷۶۷۰۱۱

طرز تهیه:

در یک ظرف مناسب ابتدا شیر و کاکائو و شکر را بریزید و خوب هم بزنید تا صاف شود. دقت کنید کاکائو گلوله نباشد. اگر لازم است آن را از صافی رد کنید، چون بعدا دچار مشکل می‌شوید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید و آنقدر حرارت دهید که اطراف ظرف محتوی شیر حباب بزند، ولی نجوشد. حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه بدهید تا مایع غلیظ شود. حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول می‌کشد. در این مرحله کره را اضافه کنید و باز هم زدن را ادامه دهید تا شکلات آماده شده و بگذارید سرد شود. دقت کنید در حین پخت، نباید شکلات ته بگیرد. همچنین می‌توانید کاکائو را کمتر بریزید. در این صورت شکلات صبحانه شما شیرین‌تر خواهد شد.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۱
زهرا از همدان
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۵
۰
۰
چه آسون. توضیحات خوب بود.

نیازمندی ها