• 0 0
  • 0

آموزش آشپزی

طر تهیه پاستا با سس آلفردو

پنج شنبه 11 دی 1393 ساعت 08:37
جام جم سرا: مواد لازم- پاستا: یک بسته، فیله مرغ: ۲۰۰ گرم، سیر: دو حبه، خامه: ۲۰۰ گرم، کره: ۱۰۰ گرم، قارچ: ۱۰۰ گرم، پودر پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم، شیر: یک پیمانه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم، زیتون: چند عدد برای تزئین

طرز تهیه:‌

در یک قابلمه مقداری آب را‌ جوش بیاورید و مقداری نمک و دو قاشق غذاخوری روغن مایع در آن بریزید. سپس پاستا را در آب جوش بریزید و 15 دقیقه صبر کنید تا کاملا پخته شود. بعد از یک ربع آنها را با آب سرد آبکش کنید.فیله های مرغ را با کمی نمک و پیاز آبپز کنید. همزمان با پخت پاستا در یک ماهیتابه کوچک ولی عمیق مقداری روغن بریزید و فیله‌های مرغ را در آن سرخ کنید. فیله‌های مرغ باید کاملا طلایی و برشته شود.در این مرحله کره را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود.

سپس قارچ خرد شده و سیر را به آن اضافه کنید و یک دقیقه با حرارت بالا تفت دهید. توجه داشته باشید سیر حتما باید رنده شده باشد در غیر این صورت از پودر سیر استفاده کنید.سپس خامه را به همراه نیمی از پودر پنیر و شیر به سس پاستا اضافه کنید و بعد از یک دقیقه از روی حرارت بردارید. نمک و فلفل سیاه را اضافه و سپس این سس را با پاستا مخلوط کنید.

پاستا و سس را خوب به هم بزنید تا تمام پاستا به آن آغشته شود. این غذا را در ظرف مورد نظر بریزید و تکه‌های مرغ سرخ شده را روی آن قرار دهید و با کمی زیتون تزئین کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1766339603972746293
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته