آموزش تهیه یک چاشنی غذایی پرخاصیت در خانه

طرز تهیه زیتون پرورده

جام جم سرا: مواد لازم- زیتون: یک کیلو، پودر گردو: یک لیوان، رب انار: یک لیوان ، سیر رنده شده: 5 حبه، روغن زیتون: نصف فنجان، نعنا و ترخون: ریز خرد شده 3 قاشق غذا‌خوری، سرکه: 2 قاشق غذا‌خوری، گلپر: 2 قاشق غذا‌خوری.
کد خبر: ۷۴۹۶۰۷

طرز تهیه زیتون پرورده خانگی

طرز تهیه:

برای تهیه زیتون پرورده، بهتر است ‌ از زیتون بدون هسته استفاده شود. زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مقداری رب انار و در صورت امکان نصف لیوان آب انار هم اضافه کنید و گلپر و نمک و پودر گردو، سیر رنده شده، سرکه، روغن زیتون، سبزی معطر خرد شده را افزوده و خوب مخلوط کنید و سپس در ظرفی در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید. بعد از چند روز آن را همراه غذا میل کنید.

(ضمیمه چاردیواری دوشنبه 24 آذر 93)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
مهسا
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۶
۰
۰
عالیییییی دهنم آب افتاد... من عاشق زیتون پرورده ام. خوردنش واجب شد خخخخخخ
رحیمی
United States
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۷
۰
۰
عالی بود چه خوبه كه روز به روز چیزهای مفیدوسالم رابه مردم بیشتر بشناسیم موفق وسالم باشید
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها