• 0 0
  • 0

آموزش آشپزی

طرز تهیه خوراک جگر و اسفناج

سه شنبه 11 آذر 1393 ساعت 08:28
مواد لازم- اسفناج: ۶۰۰ گرم، جگر: ۴۰۰ گرم، قرقروت: یک قاشق غذاخوری پر، پیاز: یک عدد بزرگ، ‌نمک و فلفل: به اندازه لازم، روغن: به اندازه لازم.

طرز تهیه: اسفناج را بشویید و کمی خرد کرده بعد آنها را بخار پز کرده یا آب پز کنید. پیاز را نگینی خرد کنید. در یک ماهیتابه مناسب پیاز را سرخ کرده، حرارت را کم کنید و قرقروت را اضافه کرده مرتب هم بزنید تا نسوزد. جگر را هم خرد کرده به همراه نمک و فلفل به پیاز و قرقروت اضافه کنید. جگر را بیش از سه دقیقه تفت ندهید تا ترد و نرم باشد. بلافاصله اسفناج را هم به آن افزوده و تفت دهید طوری که آب آن کامل تبخیر نشده باشد همچنین می‌توانید اسفناج را جدا با پیازداغ و قرقروت سرخ کرده کنار جگر بریزید و از اعضای خانواده پذیرایی کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1740844287066501673
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته