• 1 0
  • 0

اثر مصرف غذاهای داغ در ابتلا به سرطان مری

پنج شنبه 1 آبان 1393 ساعت 14:03
مصرف غذاهای داغ مانند چای داغ یا هر نوع غذای داغ دیگری کاملا مضر است. غذا باید به صورت خنک مصرف شود.

جام جم سرا: غذا باید از میوه و سبزی‌های دارای فیبر غنی باشد چرا که عدم مصرف سبزیجات عوارض مختلفی را ایجاد می‌کند و زمینه را برای ابتلا به سرطان مری فراهم می‌کند.
مصرف روغن‌های مانده و روغن‌هایی که میزان اسیدهای چرب اشباع شده یا اسیدهای چرب ترانس بالا دارند در بروز سرطان مری کمک‌کننده هستند.
استعمال دخانیات نیز از عوامل موثر در ابتلا به سرطان مری در دنیا و در ایران است به‌خصوص مصرف تنباکوهای جویدنی که با آهک و فلفل درست می‌شوند به هنگام مکیدن مستمر، زمینه ایجاد سرطان مری را فراهم می‌کنند.
ابتلا به سرطان مری بر اثر مصرف مایعات داغ و عدم بهداشت دهان و دندان و همچنین مصرف بالای نمک ثابت شده است. ترش‌کردن و بازگشت غذا از معده به مری نیز از عوامل موثر در ایجاد سرطان مری است که لازم است درمان آن مورد توجه مردم قرار گیرد.
بهداشت دهان و دندان از عوامل موثر پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌های گوارشی ازجمله سرطان مری و معده است. عدم وجود میکروب در دهان که با مسواک زدن و شستن به موقع دهان حاصل می‌شود از عوامل موثر پیشگیری هستند. (سید حسین داوودی - متخصص تغذیه در امور سرطان)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1692334072807408973
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته