یک دسر تابستانی سریع و آسان

طرز تهیه ویفر بستنی توت فرنگی

مواد لازم- ژلاتین: ۳ ورق یا ۶ گرم- توت فرنگی پوره شده: ۲۰۰ گرم- شکر: ۷۵ گرم- ماست توت فرنگی: ۵۰ گرم- بستنی وانیلی نرم شده: نیم لیتر- توت فرنگی نگینی خردشده: ۱۰۰ گرم- بیسکوئیت یا نان ویفر بستنی: به تعداد لازم
کد خبر: ۷۰۶۹۲۷

جام جم سرا:

روش تهیه:

ورق‌های ژلاتین را در مقداری آب سرد خیس کنید و دو تا سه دقیقه بماند تا نرم شود.

در این فاصله توت فرنگی پوره شده و شکر را روی حرارت قرار داده هم بزنید تا شکر حل شود، بلافاصله از روی حرارت بردارید و ورق‌های ژلاتین نرم شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین نیز حل شود.

پس از سرد شدن، ماست توت فرنگی، بستنی نرم شده و توت فرنگی را اضافه و مخلوط کنید و در یک قالب مستطیل کم عمق که کف و دیواره‌های آن را محافظ پلاستیکی کشیده‌اید بریزید و به مدت هفت الی هشت ساعت در فریزر بگذارید تا بسته شود.

پس از بسته شدن مخلوط، آن را روی یک سطح برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید و یک ویفر را به عنوان الگو روی آن قرار دهید و برش بزنید. هر تکه از مخلوط یخزده را بین دو ویفر قرار دهید و سرو کنید. (بیتوته)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها