• 1 0
  • 0

با هر چند وعده غذایی فلفل تند بخورید

نتایج یک تحقیق: اشک‌آور معروف، ضد سرطان روده است

سه شنبه 14 مرداد 1393 ساعت 11:50
تحقیقات اخیر محققان نشان داده است که خوردن فلفل تند خطر ابتلا به تومورهای روده را کاهش می‌دهد. در این گونه فلفل‌ها ماده‌ای موسوم به «کپسایسین» فعال است که نقش مهمی در کاهش شکل گیری تومور‌های سرطانی روده‌ ایفا می‌کند.

جام جم سرا: محققان در دانشکده پزشکی «سان دیگو» دانشگاه کالیفرنیا، دریافتند که قسمت تند فلفل قرمز یا کپسایسین (Capsaicin) دارای فواید بی‌شماری برای سلامتی است.

این ماده، دیواره بافت روده که خطر ابتلا به تومورهای کولورکتال را دارد، تحریک می‌کند و در آن منجر به یک واکنش می‌شود. با خوردن فلفل قرمز، گیرنده‌های موجود در پوشش روده که به «تی‌.آر.پی‌.وی۱» موسوم است، تحریک می‌شوند. تحریک این گیرنده‌ها منجر به تحریک سلول‌های دیگر با عنوان «ای.جی.اف.آر» می‌شود و در ‌‌نهایت سلول‌های جدیدی در روده تولید می‌شوند که از رشد سلول‌های غیر طبیعی ممانعت به عمل می‌آید.

به گفته محققان، مصرف زیاد ترکیبات «تی‌.آر.پی‌.وی۱» مانند کپسایسین احتمالا از کاهش سوخت و ساز جلوگیری می کند و منجر به افزایش طول عمر انسان میشود.

به گزارش جام جم سرا، در تحقیقات قبلی، ‌ محققان دریافتند که فلفل تند به طور قابل توجهی در افزایش سلامت قلب، ‌ کاهش فشار خون بالا و کلسترول نیز تأثیر دارد. همچنین بر اساس مطالعات قبلی از مزایای دیگر کپسایسین، به می‌توان به اثر ضد درد آن اشاره کرد.(افکار)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1594954229057609600
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته