• 0 0
  • 0

لبنیات کم‌چرب خطر سنگ کلیه را کم می‌کند

سه شنبه 14 مرداد 1393 ساعت 09:00
یک جراح و متخصص بیماری‌های کلیوی گفت: مصرف روزانه 1000 تا 1200 میلی‌گرم لبنیات کم‌چرب، شانس ابتلا به سنگ کلیه را در کسانی که مستعد سنگ‌های عود‌کننده کلیه هستند، کاهش می‌دهد.

جام جم سرا: دکتر آریا جنابی در گفت‌و‌گو با جام‌جم با تاکید بر مصرف روزانه 12ـ8 لیوان مایعات در مبتلایان به سنگ کلیه افزود: البته مصرف این میزان مایعات که شامل آب، آبمیوه و چای کمرنگ می‌شود، باید طی روز باشد حتی لازم است یک لیوان آب، قبل از خواب شبانه و یک لیوان هم در نیمه‌های شب نوشیده شود تا احتمال غلیظ شدن ادرار و تقویت خطر ایجاد سنگ در افراد مستعد کاهش پیدا کند. از سوی دیگر مصرف نوشابه‌های گازدار، بویژه نوشابه‌هایی که رنگ تیره دارد در مبتلایان به سنگ کلیه بسیار محدود شود.

وی تاکید کرد: بی‌شک مصرف نمک و پروتئین‌های حیوانی، بویژه گوشت قرمز در افراد مستعد سنگ کلیه باید بسیار محدود شود و به جای آن پروتئین‌های گیاهی، میوه و سبزیجات در رژیم غذایی گنجانده شود.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1594808965962834656
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته