یک جراح و متخصص بیماری‌های کلیوی گفت: مصرف روزانه 1000 تا 1200 میلی‌گرم لبنیات کم‌چرب، شانس ابتلا به سنگ کلیه را در کسانی که مستعد سنگ‌های عود‌کننده کلیه هستند، کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۷۰۲۲۴۰
لبنیات کم‌چرب خطر سنگ کلیه را کم می‌کند

جام جم سرا: دکتر آریا جنابی در گفت‌و‌گو با جام‌جم با تاکید بر مصرف روزانه 12ـ8 لیوان مایعات در مبتلایان به سنگ کلیه افزود: البته مصرف این میزان مایعات که شامل آب، آبمیوه و چای کمرنگ می‌شود، باید طی روز باشد حتی لازم است یک لیوان آب، قبل از خواب شبانه و یک لیوان هم در نیمه‌های شب نوشیده شود تا احتمال غلیظ شدن ادرار و تقویت خطر ایجاد سنگ در افراد مستعد کاهش پیدا کند. از سوی دیگر مصرف نوشابه‌های گازدار، بویژه نوشابه‌هایی که رنگ تیره دارد در مبتلایان به سنگ کلیه بسیار محدود شود.

وی تاکید کرد: بی‌شک مصرف نمک و پروتئین‌های حیوانی، بویژه گوشت قرمز در افراد مستعد سنگ کلیه باید بسیار محدود شود و به جای آن پروتئین‌های گیاهی، میوه و سبزیجات در رژیم غذایی گنجانده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها