جام جم سرا:
● مواد لازم:
آرد: سه قاشق غذاخوری
کره: ۱۰ گرم
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
شیر: ۲۵۰ گرم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
نمک: به میزان لازم
● طرز تهیه:
ابتدا کره را داغ کنید و از روی شعله بردارید،پس از این که کمی خنک شد، آرد و شیر را به آناضافه کرده و خوب هم بزنید، سپس دوباره رویشعله قرار دهید تا سرخ شود و آنگاه نمک و فلفلرا هم به آن اضافه کنید. از طرف دیگر در نیم لیتر آب جوش، آبلیمو بریزید و در حالی که میجوشد، مخلوط آماده شده را در آن بریزید و خوب هم بزنید. سس شما پس از چند دقیقه آماده است. البته در صورت تمایل میتوانید چاشنیهای سالاد را که به صورت آماده میفروشند به آن اضافه کنید.
توصیه:
برای پیشگری از ابتلا به اضافه وزن و چاقی کهخود زمینه ساز بیماریهای زیادی است، سعیکنید مصرف چربیها و روغن را محدود کنید.
چربیهای گوشت را قبل از پخت کاملا بگیرید، همچنین پوست مرغ و چربیهای زیر پوستمرغ هم مانند چربیهای گوشت قرمز از نوعاشباع شده هستند، و بهتر است آنها را قبل از پخت،از گوشت جدا کنید و دور بریزید یا اگر غذایی راسرخ کردهاید، چربی اضافی آن را بگیرید.
بهتر است روغن را تا حد امکان فقط یکبار تحت حرارت و مورد استفاده قرار دهید، بنابراین هر بار برای سرخ کردن، تنها به میزان لازم از روغن استفاده کنید.(کاچیلافود)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان