• 2 1
  • 0

یخدان یخی بسازیم

سه شنبه 9 اردیبهشت 1393 ساعت 13:47
باید بدانیم روی یک سفره یا میز، علاوه بر خوشمزه بودن غذا، سالاد، نوشیدنی و دسر، تزئین مناسب هم نقش بسزایی در لذت بردن افراد خانواده و مهمان‌ها از یک پذیرایی ناهار یا شام دارد.

همه ما ظروف مختلفی در خانه داریم که متناسب با حال و هوای مهمانی و مهمان‌ها، از آنها استفاده می‌کنیم؛ اما برخی ظرف‌ها را هم می‌توانیم خودمان بسازیم.

یکی از این ظرف‌ها، جایخی​ است که خودش از جنس یخ است. این کاسه یخی، خیلی ساده اما بسیار زیباست؛ آنقدر که حداقل به یک بار ساختنش می‌ارزد.

روش ساخت

برای تهیه ظرف یخی به 2 عدد کاسه با اندازه‌های مختلف احتیاج دارید. باید کاسه‌هایی را برای این کار انتخاب کنید که بتوانید آن را درون فریزر قرار دهید. ظروف پلاستیکی یا استیل بهترین گزینه‌ها برای این کار هستند. حالا در کاسه بزرگ‌تر به اندازه یک سانتی‌متر آب بریزید. برای زیباتر شدن کاسه یخی می‌توان درون آب، گُل یا میوه‌های ورقه شده ریخت. سپس کاسه را درون فریزر بگذارید تا یخ بزند. پس از این‌که کاملا یخ زد ظرف را از درون فریزر دربیاورید. حالا کاسه کوچک‌تر را درون کاسه بزرگ‌تر قرار دهید. برای این‌که کاسه کوچک‌تر بالا نیاید باید درون آن را سنگین کنید. این کار را می‌توانید با ریختن آب درون کاسه انجام دهید یا از بسته‌های درون فریزر برای این کار کمک بگیرید. حالا فاصله بین کاسه کوچک‌تر و بزرگ‌تر را هم با آب پر کنید و مانند قبل برای تزئین از گل و میوه کمک بگیرید. کاسه‌ها را دوباره درون فریزر بگذارید تا آب کاملا یخ بزند. پس از این‌که یخ زد به کمک قدری آب ولرم هر دو کاسه را از یخ جدا کنید. حالا ظرف یخی شما آماده شده و می‌توانید آن را درون بشقاب قرار دهید و سر سفره ببرید.

یخ‌های خوشگل و خوشمزه

با نزدیک شدن فصل گرما کم‌کم استفاده از یخ هم بیشتر از قبل می‌شود و معمولا برای لذت بردن از آب خنک، شربت و... چند تکه یخ هم در لیوان می‌اندازیم. اما با همین یخ‌ها هم می‌شود هنرنمایی کرد و شکل و البته طعم آنها را کمی تغییر داد.

با توجه به ذائقه‌ای که دارید می‌توانید در قالب‌های یخ نعنا، گل محمدی، ورقه‌های لیمو و... بریزید و آنها را در فریزر بگذارید تا یخ ببندد. نکته‌ای که برای این کار باید توجه کنید نزدیک و هماهنگ بودن طعم‌هاست. مثلا اگر درون شربت آلبالو از یخ نعنا استفاده کنید خوشایند نخواهد بود. پس بهتر است از میوه‌ها برای شربت، و از نعنا برای خنک‌کردن دوغ استفاده کنید.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1473333014267650652
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته