مواد لازم:
کنگر پاکشده نیم کیلوگرم|ماست ۲/۵ پیمانه|سیر یک بوته|نمک و فلفل به میزان لازم|آب نصف پیمانه.
طرز تهیه:
– ابتدا کنگرها را شسته و به صورت نوارهای درشت به طول ۵ سانتیمتر یا ۲ بند انگشت خرد کنید.
۲ – حبههای سیر را با پوست از هم جدا کرده و در ظرفی حاوی آب سرد بریزید و بگذارید چند ساعتی خیس بخورد؛ به این ترتیب، پوست آنها به راحتی جدا میشود. پس از این مدت، پوست آنها را کنده و بهصورت ریز رنده کنید.
۳ – در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس کنگرهای خردشده را به آن اضافه کنید و داخل روغن تفت دهید. پس از اینکه کنگرها سرخ شد، سیرهای رندهشده را همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به تفتدادن ادامه دهید. برای سرخشدن سیر حدود ۳ تا ۵ دقیقه زمان کافی است.
۴ – در مرحله بعد، آب را در تابه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه بدهید تا کنگرها روی حرارت کم بپزند. سپس در تابه را بردارید تا آب اضافی باقیمانده بخار شود. حالا ماست را اضافه کرده و بگذارید بر اثر حرارت بهاصطلاح یک قل بزند. پس از آن، بلافاصله اجاق را خاموش کنید و وقتی که بورانی کمی سرد شد، آن را سرو کنید|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان