• 2 1
  • 0

طرز پخت «پاستا زیتی»

سه شنبه 12 فروردین 1393 ساعت 11:23
مواد لازم- پاستا زیتی (ماکارونی مدلدار) ۱ بسته (۵۰۰ گرم) |گوشت گوساله تکه شده ۵۰۰ گرم|پیاز خرد شده ۱ عدد|سس اسپاگتی ۸۰۰ گرم|پنیر پرولون رنده شده ۲۰۰ گرم|پنیر پارمسان رنده شده ۲ قاشق سوپخوری|پنیر موزارلا رنده شده ۲۰۰ گرم|خامه ترش ۱ و ۱/۲ پیمانه.

جام جم سرا:

طرز تهیه:

۱. برای تهیه پاستا زیتی (ماکارونی مدلدار)، ابتدا در یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوش آید. پاستا را اضافه کنید و حدود ۸ دقیقه اجازه دهید تا پاستا پخته شود. سپس آن را آبکشی کنید.
۲. در یک تابه پیاز را با گوشت بر روی حرارت متوسط​ تفت دهید. سس اسپاگتی را اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه بجوش آید.
۳. فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
۴. ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید. نیمی از پاستا، پنیر پرولون پنیر، خامه ترش، نیمی از مخلوط سس را بریزید، سپس باقی مانده پاستا، پنیر موتزارلا و باقیمانده مخلوط سس را اضافه کنید. در ‌‌نهایت روی آن را با پنیر پارمسان رنده شده بپوشانید.
۵. پاستا زیتی را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید، تا زمانی که پنیر آب شود.
۶. پاستا را از فر خارج نموده و سرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1439802450950124405
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته