• 3 2
  • 1

طرز پخت «پاستا تورتلینی»

دوشنبه 11 فروردین 1393 ساعت 11:06
مواد لازم- تورتلینی ۱ بسته (۵۰۰ گرم) |پیاز درشت ۱ عدد|سیر خرد شده ۲ حبه|قارچ خرد شده ۳۰۰ گرم|نمک و فلفل به مقدار لازم|جعفری خرد شده ۱ پیمانه|خامه معمولی ۱ پیمانه|پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ پیمانه|گوجه فرنگی بزرگ ۲ عدد|رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری.

جام جم سرا:

طرز تهیه:

۱. برای تهیه پاستا تورتلینی، ابتدا تورتلینی را درون قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار داده تا به جوش آید و تورتلینی‌ها کمی نرم شود و سپس آن را آبکشی نمایید.
۲. پیاز را ریز کنید و به همراه سیر تفت دهید.
۳. قارچ و گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه نمایید.
۴. در این زمان رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و خوب تفت دهید تا کاملا از خامی درآید.
۵. خامه و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را اضافه کنید.
۶. تورتلینی‌ها را درون ظرف بریزید و سس تهیه شده را در لابه لای آن بریزید و دوباره کمی تورتلینی ریخته و دوباره با مواد بپوشانید و روی آن هم کمی پنیر بپاشید و روی آن را فویل بکشید و به مدت ۲۰ دقیقه در ماکروفر قرار دهید.
۷. پاستا تورتلینی را از فر خارج نموده وسرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1438556066905376715
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 1 نظر )

از زحمات همه ممنون لطفأ اسمهای خارجی را فارسی مینویسید معنای آن را هم بنویسید مثل تورتلینی.ویا دمای فررا. با تشكر
 

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته