مواد لازم- قارچ: نیم کیلو|تخم مرغ: ۴ عدد|فلفل دلمه‌ای: ۲ عدد|گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد|پیاز متوسط: ۲ عدد|نمک و فلفل: به مقدار لازم.
کد خبر: ۶۵۸۳۳۲

جام جم سرا:

روش تهیه:

۱- قارچ را تمیز کنید، خرد کنید، بشویید و سپس در آّبکش بریزید تا آبش کاملا کشیده شود.
۲- پیاز را هم خرد کنید و داخل روغن کمی تفت بدهید.
۳- فلفل دلمه‌ای را هم خرد کنید و داخا پیاز در حال سرخ شدن بریزید.
۴- گوجه فرنگی را هم خرد کنید و با پیاز و فلفل تفت دهید.
۵- کمی نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید و بعد از کم کردن حرارت کمی آب به اندازه نصف لیوان اضافه کنید و وقتی مواد شروع به جوشیدن کردن در ظرف را ببندید.
۶- قارچ را هم در حین جوشیدن بقیه مواد البته آخر از همه به ترکیب اضافه کنید و اجازه بدهید آب این مایع کاملا کشیده شود.
۷- بعد از اینکه آب مواد کاملا کشیده شد، تخم مرغ‌ها را روی آن‌ها بشکنید و بگذارید با‌‌ همان حرارت ملایم و البته در بسته ظرف تخم‌ مر‌غ‌ها سفت شود و به قول معروف بسته شود و خودش را بگیرد. بعد از این فعل و انفعالات خوراک قارچ شما آماده سرو شدن است.

نکته:

می‌توانید به جای اضافه کردن نصف لیوان آب اجازه بدهید مواد شما با‌‌ همان آب گوجه فرنگی جوش بخورند و پخته شوند اما در صورتیکه گوجه فرنگی شما خیلی آبدار نبود می‌توانید نصف لیوان آب را اضافه کنید.|خبرآنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها