جام جم سرا:
۱. برای تهیه سوپ چدار و بروکلی، ساقه و گل کلم بروکلی را از هم جدا کنید و ساقه کلم بروکلی را خرد کرده و گل آن را کنار بگذارید.
۲. در یک قابلمه، روغن را بریزید و آن را بر روی حرارت گذاشته و ساقه کلم بروکلی، پیاز و سیب زمینی را اضافه نموده و ۷ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا پخته و نرم شوند.
۳. آرد را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه هم بزنید و سپس آب مرغ را اضافه کنید تا به جوش آید و حرارت زیر آن را کم کنید. (۱۰ تا۱۵ دقیقه)
۴. در همین حال، گل کلم بروکلی و ۱/۲ پیمانه آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید تا به جوش آید. درب قایلمه را بگذارید.
۵. زمانیکه گلها سبز روشن شد، آن را از روی حرارت بردارید و همراه با جوز به سوپ بیفزایید.
۶. خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. وقتی جوشید، پنیر چدار، شیر و نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و سوپ را سرو نمایید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان