جعفری، نعنا تازه و پیازچه را ریز خرد کرده و با هم در کاسهای میریزیم. سیر را رنده کرده و به سبزیها اضافه میکنیم. پودر فلفل قرمز، زیره سبز و نمک را به مواد اضافه میکنیم، سپس تخممرغها و کمکم آرد را افزوده و خوب همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. روغن را در تابهای ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. از مواد با قاشق برداشته و در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم.|خانه سبزب
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر