والدین از مربیان پنهان فرزندانشان چه می‌­دانند؟

بلوغ زودرس کودکان با دیدن برنامه های ماهواره ای

مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی وزارت آموزش و پرورش گفت: رفتارهای پرخطر، بسیاری از نوجوانان و جوانان را تهدید می کند زیرا از مهمترین ویژگیهای دوره‌های حساس بلوغ نوجوانان و جوانان، مخاطره جویی و خطرپذیری است.
کد خبر: ۶۵۳۳۰۴
نوجوانی و رفتارهای پرخطر

جام جم سرا: نادر منصورکیایی در آیین اختتامیه سومین جشنواره نوجوان سالم استان فارس افزود: رفتارهای پرخطر دروازه ای برای آسیب های اجتماعی است و در این راستا اگر نوجوانان مهارت های لازم را با کمک والدین و مربیان امور تربیتی فرا گیرند بسیاری از معضل های اجتماعی برطرف می شود.
وی گفت:علاوه بر اعتیاد سوء مصرف مواد و داروهای آرام بخش و اضطراب از دیگر عوامل رفتارهای پرخطر نزد نوجوانان است، که باید مسوولان و متولیان امور فرهنگی و تربیتی با ارائه راهکار مناسب به مقابله با آسیب های اجتماعی گام بردارند.
مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: نقش کلیدی آموزش و پرورش در مقابله با رفتارهای پرخطر و مخاطره آمیز نوجوانان، فعالیت در مدارس برای مهارت اندوزی دانش آموزان در قالب فعالیت های نمایشی، توزیع بسته های فرهنگی و ایجاد نهضت فرهنگی در مدارس است.
کیایی بیان داشت: قلیان نکشیدن والدین در مقابل فرزندان خود، پیوستن فروشندگان مواد دخانی به نهضت فرهنگی، اجرای قانون منع فروش مواد دخانی به افراد زیر 18 سال و نیز اطلاع رسانی خطرات مواد مخدر از سوی رسانه ها از دیگر عوامل مقابله با رفتارهای پرخطر و معضل آسیب های اجتماعی است که باید در نظام آموزشی و تربیتی نهادینه شود.
وی با اشاره به اینکه اجرای نظام غربال گری افراد در معرض خطر باید به صورت هوشمند از سوی آموزش و پرورش و دیگر دستگاه ها و متولیان فرهنگی و تربتیی اجرا شود، افزود: استقرار نظام مراقبت های اجتماعی کودکان امری ضروری است که در پیشگیری از آسیب های اجتماعی با راه اندازی نهضت های فرهنگی در مدارس نقش تعیین کننده ای دارد.|ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها