• 1 1
  • 0

یک قانون اساسی درباره صبحانه

دوشنبه 12 اسفند 1392 ساعت 09:12
به گفته یک متخصص بیماریهای داخلی، صبحانه باید شامل یک سوم تا یک چهارم غذای روزانه باشد. بنابراین باید سعی کرد شب قبل فقط به اندازه‌ای غذا میل شود که صبح روز بعد اشتهای کافی برای خوردن صبحانه موجود باشد.

جام جم سرا: محمدرضا جویا گفت: باتوجه به کاربرد دستگاه گوارش، هیچ‌کس نمی‌تواند اهمیت لزوم برخورداری از یک دستگاه هاضمه خوب و سالم را انکار کند. یک دستگاه هاضمه بد و بروز عوارضی نظیر زخم معده و اثنی عشر، یبوست، آپاندیسیت و... آرامش را از زندگی سلب می‌کند.
وی ادامه داد: برای حفظ سلامت و بهداشت دستگاه هاضمه باید رعایت کامل بهداشت شخصی به ویژه دهان و دندان، رعایت نظم و ترتیب در صرف غذا، جویدن کامل غذا و تنوع در نوع غذاهای مصرفی که باعث تحریک اشتها و هضم آسان و سریع غذا می‌شود لازم و ضروری است.
جویا افزود: دوری جستن از عصبانیت و "اضطراب" هنگام غذا خوردن و صرف غذا در محیط با نشاط، پرهیز از مصرف غذاهایی که به تجربه دریافته‌اید مصرف آن‌ها ناراحتی‌هایی در اعمال گوارشیتان به وجود می‌آورد یعنی به اصطلاح عامیانه آن غذا‌ها به شما نمی‌سازد، از نکات مهمی است که به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند.
این متخصص در پایان اظهار داشت: در مواقع مقتضی به ورزش و تفریح بپردازید و از تمریناتی که موجب تعدیل کار دستگاه گوارش می‌شود استفاده کنید. محیطی که در آن غذا صرف می‌کنید باید روشن، تمیز و فاقد بوی نامطبوع باشد، اگر میز غذا را با دسته گلی بیاراییم و نیز محل آن طوری باشد که منظره خوش آیندی داشته باشد در هضم غذا کمک موثری می‌کند.|شفاف

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1403980640743191144
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته