آش گوجه یک پیش غذای محلی ایرانی است که در بسیاری از شهرها از جمله تبریز، مشهد، نیشابور، و... با اندک تفاوتهایی تهیه و سرو میشود. البته بین ما ایرانیها که کمتر اهل پیش غذا هستیم آش نوعی غذا محسوب میشود.
کد خبر: ۶۴۶۲۷۸

جام جم سرا:

مواد لازم:

لپه یک پیمانه
برنج نصف پیمانه
بلغور نصف پیمانه
سبزی آش دو پیمانه
آب مرغ یا گوشت ۵ پیمانه
آبغوره نصف پیمانه
گوچه فرنگی یک کیلوگرم
نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱-جعفری و تره را شسته و خرد کنید.
۲-لپه را یک یا دو ساعت خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید.
۳-بلغور را به لپه‌ها اضافه کنید و نیم ساعت اجازه دهید خیس بخورد.
۴-پس از این مدت آن‌ها را آبکش کنید و داخل قابلمه‌ای که در آن آب مرغ ریخته‌اید بریزید و بگذارید نیم‌پز شوند.
۵-برنج را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید تا زمانی برنج له شود مواد پخته شوند.
۶-پس از له شدن برنج، پوست گوجه فرنگی‌ را بگیرید و آن‌ها را به صورت پوره یا رنده به مواد اضافه کنید.
۷-همزمان سبزی آش یا‌‌ همان تره و جعفری را به آش اضافه کنید و بگذارید آش جابیفتد.
۸-در آخرین مرحله مقداری دلخواه نمک و آبغوره به آش اضافه کنید، پس از چند بار هم زدن، مقداری نعنا برای تزئین به آش بیفزایید و سرو فرمایید.جام جم سرا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها