طرز تهیه:
کدو حلوایی را قطعه قطعه کنید و همراه با یک لیوان آب بپزید.
آن را خوب له کنید.
در یک کاسه مناسب، تخم مرغها را همراه با شکر و دارچین خوب مخلوط کنید تا یک دست شود.
روغن مایع و ماست را اضافه کنید.
کدو حلوایی پوره شده را هم بیفزایید.
آرد را که قبلا الک کرده بودید کم کم با مواد مخلوط کنید.
پس از اختلاط کامل، مواد را داخل قالب کیک بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در حرارت ۱۸۰ سانتی گراد بپزید.
بعد از اینکه روی کیک طلایی شد آن را از فر خارج کنید و روی آن را با پودر قند تزئیین کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: