• 5 3
  • 0

آنتی اکسیدان می‌خواهید؟ گوجه فرنگی پخته بخورید

پنج شنبه 26 دی 1392 ساعت 12:25
تحقیقات نشان داده، خوردن گوجه فرنگی پخته همراه با غذا علاوه بر آنکه برای سلامت انسان مفید است و باعث کاهش خطر بیماری قلبی می‌شود، آنتی اکسیدان بیشتری نیز به سلولهای بدن می‌رساند.

به گزارش جام جم سرا، سلامانه به نقل از دیلی میل نوشت: گوجه فرنگی پخته حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است که این آنتی اکسیدان‌ها در سلامتی انسان نقش مهمی ایفا می‌کنند.
در یک بررسی که روی ۲۰ مرد انجام شد، ۱۰ نفر بعد از خوردن یک وعده غذای خیلی چرب، رب گوجه فرنگی تازه خوردند و به ۱۰ نفر دیگر، فقط‌‌ همان غذای چرب داده شد. بر اساس نتایج به دست آمده، محققان دانشگاه ورونا معتقد شدند خوردن روزانه ۸۰ گرم رب گوجه فرنگی می‌تواند اثرات مخرب یک وعده غذای خیلی چرب را کم کند. آنتی اکسیدان مفیدی که در گوجه فرنگی وجود دارد و باعث رنگ قرمز آن است و مزایای زیادی دارد، در گوجه پخته بیش از گوجه خام پیدا شد.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1347511632899028932
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته