مافین سیب دارچینی، یک کیک خوشمزه است که از مقدمات و آماده سازی تا پخت آن حدود یک ساعت بیشتر وقت نمی‌برد و می‌توان به عنوان میان وعده یا دسر بعد از غذا آن را سرو کرد. طرز تهیه آن را به شکلی تصویری در ادامه فرا بگیرید.
کد خبر: ۶۳۶۲۲۴
طرز تهیۀ «مافین سیب دارچینی» +عکس

گام ۱

مواد لازم:
آرد سفید..................... ۳ پیمانه
دارچین........................ ۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین.............. یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر................ نصف قاشق چایخوری
نمک......................... نصف قاشق چایخوری
روغن مایع یا زیتون...... نصف پیمانه
شکر........................ ۲ پیمانه
تخم مرغ زده شده..... ۲ عدد
وانیل....................... نصف قاشق چایخوری
سیب خرد شده (پوست و هسته گرفته).... ۲ عدد

گام ۲

در یک کاسه مناسب تمام مواد خشک به غیر از وانیل را مانند آرد، دارچین، نمک، وانیل، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم حسابی مخلوط کنید.

گام ۳

در ظرف دیگری تخم مرغ‌ها را زده به آن شکر و روغن و وانیل و همچنین سیب‌های خرد شده را اضافه نمائید.

گام ۴

محتویات ظرف اول و دوم را با هم مخلوط و حسابی هم بزنید.

گام ۵

و خمیر را در قالبهای مخصوص مافین که بهتر است از قبل هم چرب شده باشد بریزید. دقت کنید که کل قالب را از خمیر پر نکنید. حدود ۲ بند انگشت از سر قالب خالی باشد.

گام ۶

فر را حدود ۱۰ دقیقه از قبل بگذارید تا گرم شود و سپس مافین‌ها را حدود ۴۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فار‌‌‌نهایت درون فر بگذارید. یک خلال دندان در مافین فرو ببرید اگر خمیر آن به خلال دندان نچسبید کاملا پخته است. از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا سرد شود سپس قالب را برگردانید و مافین‌ها را از قالب جدا کنید.
>> گورمند

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها