مواد لازم :
سبزی آش ۱ کیلو گرم
عدس ۱ پیمانه
نخود ۲ /۱ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۲ /۱ پیمانه
رشته آش ۲۰۰ گرم
پیازداغ ۲ قاشق سوپخوری
سیرداغ ۱ قاشق سوپخوری
نعناداغ برای تزئین
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
کشک ۱ پیمانه
کوفته ریزه ۲۰۰ گرم
طرز تهیه :
نخود و لوبیا را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید. سپس با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا نیمپز شود. بعد عدس را اضافه کنید. پس از پخت کامل حبوبات سبزی آش را اضافه نمایید.
بعد از ۳۰ دقیقه پیاز داغ را به همراه ادویه و فلفل در روغن تفت دهید و به آش بیافزایید. پس از آن کوفته ریزه ها را اضافه کنید و مدتی صبر کنید تا آش لعابدار شود. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت رشته آش را بیفزایید. و بعد از ۱۵ دقیقه آش را در ظرف کشیده و روی آن را با کشک و نعنا داغ تزئین کنید|خانومها|
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد