طرز تهیه:
پیاز را را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
به آن نصف قاشق غذاخودری زردچوبه اضافه کنید. (این پلو رنگش را از زردچوبه میگیرد، پس باید کمی بیشتر از غذاهای دیگر از زردچوبه استفاده کنید).
لپه باقالا را همراه با دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید لپه باقالاها بپزند.
وقتی نیمپز شد، ۲ پیمانه برنج شسته شده را همراه با مقدار لازم نمک و مقداری روغن درون مواد بریزید و بگذارید همه مواد با هم و به شکل کته بپزند.
هنگامی که آب برنج کشیده شد، برنج را وسط قابلمه به شکل تپه درآورید و با ته قاشق چند سوراخ در آن ایجاد کنید، دمکُنی را روی ظرف بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
نکته:
میزان آبی که استفاده میکنید به نوع برنجتان بستگی دارد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: