• 4 2
  • 0

یا ترب بخورید یا بفرمایید ئورولوژی!

دوشنبه 25 آذر 1392 ساعت 13:23
ترب یک سبزی با طبیعت گرم و خشک است. ترب گیاهی است یکساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر می‌رسد. برگ‌های آن پهن‌، ناصاف‌، کرک دار و با بریدگی‌های نامنظم است. گل‌های آن به رنگ سفید‌، زرد روشن‌، آبی روشن و بنفش است که درانتهای شاخه ظاهر می‌شود.

ترب، گیاهی است که له شده آن به شکل ضماد برای تسکین درد روماتیسم مفید است. خوردن ترب جهت تسکین سرفه، معرق و ضد اسهال، هضم کننده غذا، بادشکن، نیرو دهنده، ضد اسهال خونی بوده که آب دم کرده آن با سکنجبین برای دیفتری مفید است. خوردن آب ترب برای هضم غذا، باز کردن انسداد و گرفتگی‎های کبد و طحال و برای استسقا و یرقان نافع است.

این سبزی اشتها‌آور بوده و درد کبد را تسکین می‎دهد و رخسار را نیکو می‎کند. خوردن تخم ترب و ریشه ترب برای درد مفاصل و سیاتیک، درد سر و خارش بلغمی مفید است. خوردن دم کرده ترب ضد سنگ کلیه و مثانه، ازدیاد ترشح ادرار، خوردن آب برگ ترب برای دفع زردآب و استسقا مفید بوده و اگر با نمک خورده شود برای طحال و باز کردن انسداد عروق و گرفتگی کبد و یرقان نافع است.

>> آرمان

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1309397648744070241
برچسب‌ها : خواص ترب طب سنتی
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته