• 1 1
  • 0

تفاوت تشخیص طعم در زنان و مردان

چهارشنبه 20 آذر 1392 ساعت 08:39
پزشکان با مطالعه ساختار پرزهای چشایی و ارتباطشان با واکنش‌های روانی در زنان و مردان، به نتایج جالبی درباره‌ اثرات یک ژن دست یافتند که بر تفاوت مزه‌ها در این دو جنس هنگام خوردن اثر می‌گذارد.

به گزارش جام جم سرا دانشمندان در این تحقیق دریافتند که برخی مواد غذایی خاص طعم بهتری در دهان خانم‌ها پیدا می کند که از جمله این طعم‌ها، طعم شیرینی و شکلات است.
طبق این بررسی‌ها دانشمندان اذعان داشتند که ژن مذکور در بروز چاقی بیشتر در زنان، نسبت به مردان اثرگذارتر است.
این ژن مرتبط با چاقی باعث می‌شود که بستنی و غذاهای شیرین به نظر خانم‌ها خوشمزه تر بیاید. دانشمندان امیدوارند با این کشف بتوانند راه حلی جدی برای پیشگیری و درمان چاقی در بانوان داشته باشند. زیرا این طعم لذتبخش شیرینی و شکلات در نظر بانوان، آنها را به خوردن هرچه بیشتر مشتاق می‌کند. پزشکان متذکر شده‌اند که علاوه بر این ژن، موارد دیگری مانند چاقی، اضافه وزن، سابقه ژنتیکی و استرس‌های محیطی نیز در بروز چاقی و اضافه وزن در زنان موثر است.

*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS  و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1302761627889363906
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته