مواد لازم- انجیر خشک ۲۰۰ گرم/ توت خشک ۲۰۰ گرم/ برگه هلو ۲۰۰ گرم/ برگه زردآلو ۲۰۰ گرم/ آلبالوی خشک ۲۰۰ گرم/ آلو بخارا ۲۰۰ گرم/ کشمش ۲۰۰ گرم/ زرشک ۲۰۰ گرم/ شیره انگور ۵ قاشق غذاخوری/ سرکه و نمک به مقدار لازم.
کد خبر: ۶۲۱۵۴۴

طرز تهیه:

تمام مواد خشک را داخل کاسه‌ای ریخته و نمک و شیره انگور را اضافه کرده و کاملا مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس مواد را داخل شیشیه ریخته و روی ان سرکه می‌ریزی و در شیشه را می‌بندیم. این ترشی بعد از ۱۰ روز قابل خوردن می‌باشد.
>> بهونه

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

*نظرتان چیست؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS  و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها