یک چاشنی خوشمزه برای سر سفره

طرز تهیه «ترشی باقلا سبز»

یک ترشی جالب با ظاهری جذاب و مزه‌ای متفاوت که طعم تازه‌ای از ترشی را در احساس چشایی شما منتشر می‌کند: ترشی پوست پسته! طرز تهیه آن را در ادامه مطلب بخوانید.
کد خبر: ۶۲۰۶۴۱

اگر از ترشی‌های همیشگی و تکراری خسته شده‌اید، حتماً این ترشی جدید را امتحان کنید. این ترشی جالب و خوشمزه علاوه بر ظاهر زیبا، دارای مزه بسیار خوبی است.

مواد لازم:

پوست پسته تازه: ۵۰۰ گرم
فلفل قلمی: ۳عدد
تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
زنیان: ½ قاشق غذاخوری
سیاه دانه: ½ قاشق چایخوری
نمک: مقداری
سرکه: به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

طرز تهیه:

پوست پسته را ۲ الی ۳ بار و هر بار به مدت ۵ دقیقه می‌جوشانیم تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن را آبکش کرده و می‌گذاریم تا خنک شود.
تمامی مواد را در یک ظرف تمیز ریخته و سرکه را روی مواد می‌ریزیم. سپس در ظرف را بسته و آن را در جای خنک قرار می‌دهیم تا جا بیفتد. این ترشی بعد از ۲۰ روز قابل استفاده است.
>> جوان ایرانی

*شما چه نظری دارید؟ تجربه‌ها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS  و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها