• 1 1
  • 0

فلفل نبین چه ریزه

سه شنبه 28 آبان 1392 ساعت 14:26
بیش از ۲۰۰ نوع فلفل در رنگهای متفاوتی چون زرد، سبز، قرمز و سیاه وجود دارد که برخی از آن ها ملایم و برخی تندند. برخی از خواص کلی این ماده غذایی را در ادامه بخوانید.

گفته می شود که مصرف زیاد این ادویه که رفلاکس معده را افزایش می دهد، برای معده و کبد مضر است و همچنین ناراحتی پوستی ایجاد می کند اما مصرف به اندازه فلفل مفید است که در ادامه مطلب به بخشی از خواص آن اشاره می شود.
کاهش دهنده میزان قندخون است.
از لخته شدن خون پیشگیری می کند.
کپساسین موجود آن در درمان آرتریت، کمردرد و ... موثر است.
ماده ای موجود در فلفل با افزایش تولید اسیدهیدروکلریدریک، قدرت هضم را بهبود می بخشد و مشکل نفخ را برطرف می کند.
گردش خون را افزایش می دهد و ضربان قلب را بالا می برد. با رقیق کردن خون از سکته پیشگیری می کند.
مصرف فلفل از گرمازدگی نیز پیشگیری می کند.
کپساسین موجود در آن، سلول های سرطانی بدن را از بین می برد.
با سوزندان چربی، در کاهش وزن موثر است. همچنین غنی از کلسیم است.

>> پایگاه اطلاع رسانی داروغذا

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1276204901443530726
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته