در این نوشتار کوتاه طرز تهیه ترشی لبو یا‌‌ همان چغندر قرمز آموزش داده شده؛ هر چند که تهیه این ترشی در خانه، نیاز به آموزش ندارد و کار چندان سختی نیست. این ترشی متفاوت می‌تواند چاشنی خوبی برای سفره شما باشد.
کد خبر: ۶۱۵۷۶۶

برای تهیه ترشی لبو می‌توانید دو کار کنید: یا لبوی آماده را با پوست از بیرون بخرید و در خانه پوست بکنید؛ یا این که خودتان چغندر قرمز را از بازار میوه تهیه کنید و در منزل بپزید.
بگذارید لبوها سرد شوند. سپس آنها را به اندازه دلخواه خرد کنید یا قالب ریز یا درشت بزنید و در ظرف بریزید.
سرکه و کمی نمک و کمی شکر (برای گرفتن تیزی سرکه) روی آن بریزید.
ظرف محتوی ترشی را ۴ روز در آشپزخانه داخل کابینت بگذارید.
بعد از این مدت، ترشی آماده است. آن را داخل یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
زهره
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
۰
۰
خیلی خوب بود فكر كنم راحت ترین نوع درست كردن یك نوع ترشی این باشد.
پ
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۰
۰
۰
افتضاح بود آخه لبو هم ترشی دارد
شراره
Germany
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
ممنون خیلی خوشمزست واقعا من كه عاشقشم من تخم سیاه دونه باكمی دونه انازم قاطیش میكنم یكم از اب قرمز لبوهم میریزم
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها