• 8 4
  • 0

فوت و فن‌های مهم برای پخت آش

پنج شنبه 11 مهر 1392 ساعت 12:41
آش از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که در هر شهر و دیاری آن را به نوعی تهیه می‌کنند و مواد لازم انواع آش هم در بعضی شهر‌ها فرق می‌کند اما در پخت اغلبشان چند نکته اساسی را باید رعایت کرد تا آشی جاافتاده و خوشمزه به دست آید. آن‌ها را در ادامه مطلب بخوانید.

* آش را باید با آتش ملایم پخت و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید آن را هم بزنید تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود.
*تمام حبوباتی که در آن به کار می‌برید باید از شب قبل خیس شده باشد.
* در پختن آشی که با برنج همراه است باید توجه کنید که برنج آن باید کاملاً له شده باشد.
* گوشتی که برای پختن آش به کار می‌رود بهتر است از گوشت گردن یا سینه باشد.
* موقع پاک کردن سبزی آش ساقه‌های سبزی را دور نریزید زیرا با استفاده از ساقه‌های سبزی آش لذیذ‌تر می‌شود.
* برای پختن آش بهتر است از خرده برنج (نیمدانه) استفاده کنید چون زود‌تر له می‌شود.
* آبی که داخل آش می‌ریزید باید آب جوش باشد و برای اینکه برنج کاملاً باز شود آب را به دفعات در آش بریزید.
* گندمی که می‌خواهید برای آش به کار ببرید بهتر است گندم پوست گرفته باشد و در ثانی با چرخ گوشت آن را چرخ کنید.
* اگر می‌خواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از وسط شکسته‌اید، استفاده نمایید.
* وقتی آش آماده می‌شود روی آن خود به خود می‌بندد در این صورت آش جا افتاده است.
>> دانستنی‌ها

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1218250369159609216
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته