• 1 1
  • 0

طرز صحیح استفاده از چاقوی سرآشپزها

پنج شنبه 21 شهریور 1392 ساعت 08:33
چاقوهای آشپزخانه به سه دسته تقسیم می‌شوند: چاقوهای خرد کننده، برش دهنده و قطع کننده. چاقوی سرآشپز از نوع برش دهنده است. تیغهٔ پهنی که دارد باعث کنترل آسان آن می‌شود و آشپز می‌تواند به راحتی از مواد غذایی سفت گرفته تا گیاهان نرمی مثل پیاز را به راحتی تکه تکه کند.

هنگام خرید چاقوی سرآشپز، چاقویی را انتخاب کنید که با آن راحت باشید و در دستتان جا بگیرد. تیغهٔ چاقو نباید شل و انعطاف پذیر باشد.

اما چگونه چاقو را به دست بگیرید؟ انگشت شصت و اشاره را به راحتی روی قسمت انتهایی دسته که به تیغه ختم می‌شود قرار دهید. باید حس کنید چاقو عضوی از وجود شماست.
با دست دیگر چیزی که قرار است خرد شود را بگیرید. انگشتان خود را خم کنید تا به تیغه نخورد. هنگام خرد کردن مراقب انگشتان خود باشید.

نوک چاقو را روی تخته خرد کن قرار دهید و طوری بگیرید که به راحتی بالا و پایین شود. چاقو را دایره وار بچرخانید تا به مواد خرد نشده برسد، اما به هیچ وجه نوک آن را از تخته جدا نکنید.

 

نکات و هشدار‌ها
* زیر تخته خرد کن یک حولهٔ مرطوب یا دستمال کاغذی قرار دهید تا لیز نخورد.
* خوراکی‌های گرد را اول از وسط برش داده و بعد برای قطعه قطعه کردن، آن را به سمت بریده شده برگردانید. سطح صاف آن باعث عدم لیز خوردن می‌شود.

>>ای‌هاو

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1192180116669797775
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته