• 6 5
  • 4

این هم یک سوسیس ماکارونی خلاقانه +عکس

دوشنبه 11 آذر 1392 ساعت 12:09
ماکارونی از جمله غذاهایی است که اعضای خانواده بخصوص بچه‌ها خیلی به آن علاقه دارند، اما اگر تنوعی در پخت آن ایجاد شود، دلچسب‌تر و پرطرفدارتر خواهد شد. سرآشپز ما امروز پخت یک ماکارونی خلاقانه را‌ به شما آموزش می‌دهد که خوراکی برای چشمانتان نیز به شمار می‌رود: ماکارونی در سوسیس!

مواد لازم:

سوسیس: به میزان دلخواه
ماکارونی: نیم کیلو
سس کچاپ: به میزان لازم
سیب زمینی برای ته دیگ: دو عدد
نمک: به میزان لازم

عکس | سوسیس ماکارونی خلاقانه | جام جم سرا

طرز تهیه:

برای تهیه ماکارونی در سوسیس به سوسیس‌های بلند نیاز دارید که آن‌ها را در تکه‌های ۳ سانتی متری ببرید و به مدت ۲ دقیقه آبپز کنید.
ماکارونی‌ها را می‌توانید تکه نکنید اما اگر دوست دارید راحت‌تر خورده شود؛ فقط دو نیم کنید.
سوسیس‌های آبپز شده را بگذارید خنک شود و سپس ماکارونی‌های خشک را با آرامش و آهسته از وسط سوسیس‌ها رد کنید.
در مرحله بعد ماکارونی‌ها را همراه با سوسیس‌ها در آب جوش همراه با نمک بریزید و بگذارید ماکارونی‌ها به اندازه کافی نرم شود. سپس آن را در آبکش بریزید و ته قابلمه را روغن و سیب زمینی بیندازید و ماکارونی و سوسیس‌ها را دم کنید و روی آن را سس کچاپ ریخته، میل کنید.

*نظرتان چیست؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS  و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1180281164211623210
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 4 نظر )

خیلییییییییییییییی جالب بود.ممنون درسته مضره همه میدونیم ولی برای ما كه بچه داریم ایده خیلی قشنگیه برای ترغیب بچه ها به غذا خوردن.باز هم ممنون
ایده ی جالبی بود!!!!
شكلش جالبه ولی متاسفانه اینهمه دكترها از مضرات سوسیس میگن اونوقت شما................................................................
مبنای جام جم سرا این است كه خواننده خود حق انتخاب و توان تشخیص دارد. پزشكان درباره مضرات نمك، چربی، زعفران و... نیز بسیار گفته‌اند اما در آموزش یا تهیۀ اغلب غذاها، این مواد جزو «مواد لازمـ»ـند و در غذای روزانه خود پزشكان نیز مقادیری از این مواد غذایی وجود دارد. به عبارت دیگر، مقدار و یا فاصلۀ مصرف آنها نیز (علاوه بر حق انتخاب و توان تشخیص افراد) مهم است.
خیلی خیلی ممنون از شما و همه جام جم سرایی ها با این ابتكارهای خوبشون . خدا قوت
 

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته