• 5 4
  • 0

یک برنامه غذایی برای مقابله با سرطان ریه

پنج شنبه 7 شهریور 1392 ساعت 10:53
سرطان ریه یکی از کشنده‌ترین سرطانهاست. شاید بتوان یکی از دلایل آن را خاموش بودن علایم این بیماری در ابتدای ابتلا و تاخیر در مراجعه افراد دانست که با بهره‌مندی رژیم غذایی مناسب تا حدودی می‌توان به افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن برای مقابله و درمان این بیماری کمک کرد.

مسئول گروه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت برای پیشگیری و کمک به بهبود سرطان ریه گفت: اگرچه ترک سیگار گام اول در پیشگیری و کنترل این بیماری است اما در صورت ابتلای فرد به سرطان ریه باید برخی مواد غذایی را در رژیم غذایی گنجانده شود.
به گزارش جام جم سرا- دکتر پریسا ترابی افزود: این افراد باید غذا را در حجم کمتر و دفعات بیشتر مصرف کنند. نیاز به املاح و ویتامین‌ها بخصوص ویتـــامین‌های A وC در این بیماری افزایش پیدا می‌کند. از این رو، مصرف انواع میوه‌ها (بویژه سیب)، سبزی‌ها (به ویژه پیاز) و حبوبات (نخود، لوبیا...) می‌تواند نقش بسزایی در کاهش پیشروی سرطان ریه داشته باشد. در صورت کاهش اشت‌ها و ضعف در طول بیماری نیز می‌توان از انواع ادویه (بویژه زردچوبه و زنجبیل) و آب لیمو برای تحریک اشت‌ها استفاده کرد.
وی تاکید کرد مبتلایان به سرطان ریه باید روزانه ۸ لیوان آب بخورند و برای پیشگیری از تحلیل عضلات ناشی از بیماری، فعالیت بدنی سبک ولی منظم داشته باشند.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1175063843841354808
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته