مجبوس یا مکبوس یک غذای عربی است که از مخلوط پلو با ادویه‌های مختلف به همراه مرغ درست می‌شود. با درست کردن این غذا طعم و مزه‌ای متفاوت را تجربه می‌کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مجبوس آشنا می‌شوید.
کد خبر: ۵۹۰۸۳۴

مواد لازم برای ۴ نفر

 برنج: ۴ پیمانه
 مرغ: ۴ تکه
 پیاز: ۱ عدد، نگینی ریز شده
 گوجه فرنگی: ۵ تا ۴ عدد رنده شده
 تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
 رازیانه: ۱/۲ قاشق چایخوری
 زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
 فلفل سیاه نکوبیده: ۱ قاشق مرباخوری
 میخک درسته: ۳ تا ۵ عدد
 چوب دارچین: ۲ عدد
 هل درسته: ۵ دانه
 زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
 نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله ۱ – تکه‌های مرغ را به همراه زردچوبه، چوب دارچین، ۳ عدد از میخک درسته، فلفل سیاه نکوبیده، هل و رنده گوجه فرنگی روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود به طوری که آب آن تمام نشود.

مرحله ۲ – مرغ‌ها را پس از پختن از آب آن جدا کرده و آب باقیمانده را برای پخت برنج کنار بگذارید. (ادویه‌های درسته را از آب مرغ جدا نکنید تا هنگام پخت برنج طعم و مزه مطبوعی بخود بگیرد).

مرحله ۳ – تخم گشنیز، رازیانه، میخک و زیره سبز را با یکدیگر آسیاب کرده و کنار بگذارید.

مرحله ۴ – برنج را که از قبل شسته و خیس کرده‌اید با آب مرغ پیمانه کرده و روی حرارت گذاشته تا آب مرغ بخورد برنج برود.

مرحله ۵ – مرغ‌ها را بهمراه ۱ قاشق چایخوری از ادویه‌های آسیاب شده لا به لای برنج داده و دم کنید، یعد از اینکه برنج دم کشید آنرا در ظرف مورد نظر کشیده و سرو نمائید.

>> آشپزفوریو

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها