سالتیمبوکا یک غذای ایتالیایی است که با رول گوشت، ژامبون، پنیر و سبزیجات معطر درست می‌شود. در ادامه مواد لازم و طرز پخت نوعی سالتیمبوکا از مرغ و ژامبون ایتالیایی را با سبزی مریم گلی فرا بگیرید.
کد خبر: ۵۸۷۶۹۴



مواد لازم:

۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست
نمک دریایی و فلفل
۹ برگ مریم گلی تازه
۶ برش ژامبون ایتالیایی پروشوتو
۳ قاشق چایخوری روغن زیتون
نیم فنجان آب مرغ
ربع فنجان آب لیموی تازه
نیم قاشق چایخوری نشاسته ذرت
جعفری تازه، خرد شده
چند قاچ لیمو (اختیاری)

• دستور تهیه:

سینه‌های مرغ را بین دو تکه کاغذ روغنی بگذارید. سپس با گوشتکوب آن‌ها را بکوبید تا ضخامتشان یک سانت شود. به هر دو طرف آن‌ها چاشنی و ادویه بزنید و برگ‌های مریم گلی را روی آن‌ها قرار دهید.
با دو تکه ژامبون پروشوتو هر سینه مرغ را بپیچید. سه قاشق چایخوری روغن زیتون را در ماهیتابه‌ای بریزید و روی شعله متوسط یا زیاد بگذارید. وقتی ماهیتابه و روغن داغ شدند، مرغ‌ها را داخل آن بگذارید و حدود ۳ دقیقه حرارت دهید تا خوب طلایی شوند. سپس آن‌ها را پشت و رو کنید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر حرارت دهید.
گوشت را روی بشقابی کنار بگذارید.
آب گوشت را با آبلیمو و نشاسته ذرت در کاسه کوچکی مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. ماهیتابه را روی شعله اجاق بگذارید و مخلوط آبلیمو را در ماهیتابه بجوشانید. ۱ دقیقه بگذارید جوش بخورد تا کمی غلیظ شود و در این زمان دائماً آن را هم بزنید.
در ‌‌نهایت این سس را روی سینه‌های مرغ آماده بریزید و فوراً سرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها