آشنایی با خواص و فواید خوراکی‌ها و خوردنی‌ها

میوه‌ای برای سلامتی: روزی ۳ عدد زردآلو بخورید

این روزها که زردآلو به بازار آمده می‌توان با استفاده از آن دسری مناسب و خوشمزه برای خود و خانواده درست کرد و از خوردنش لذت برد؛ روش تهیه آن هم ساده و آسان است،
کد خبر: ۵۸۶۶۳۵

 

مواد لازم: 
 
زردآلوی کمپوتی: چند عدد که در یک لیوان جا شود
پوره زردآلو: دو قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین: یک قاشق چایخوری
شکر: دو قاشق سوپخوری
آب لیموترش: یک قاشق مرباخوری
خامه ساده یا ماست سفت: یک سوم لیوان (اگر از خامه استفاده می‌کنید نیازی به زدن یا شیرین کردن آن نیست)
آب کمپوت زردآلو: سه قاشق سوپخوری
آب نوشیدنی: سه قاشق سوپخوری
کرم کاستارد: یک لیوان سرخالی
 
طرز تهیه: 
 
زردآلوهای کمپوت شده را در بریزید تا آب کمپوت جدا شود. سه قاشق سوپخوری از آب کمپوت را همراه با شکر مخلوط کنید و سپس با زردآلو‌ها در مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا به صوت پوره درآید. پوره به دست آمده را با کرم کاستارد مخلوط کنید و آن را با قاشق هم بزنید، ژلاتین را در سه قاشق سوپخوری آب سرد بریزید و روی کتری بگذارید تا با حرارت غیر مستقیم بخار آب بخوبی نرم و روان شود. آن‌گاه ژلاتین حل شده را به مواد مذکور اضافه کنید. آب لیموترش، ماست یا خامه را به مواد اضافه کنید و همه را کاملا هم بزنید. مواد را در قالب مخصوصی که از قبل مقداری چرب کرده‌اید بریزید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.
پس از آن که دسر خود را بخوبی گرفت و سفت شد، قطعاتی از زردآلوی بریده شده را روی آن بگذارید. می‌توانید بسته به طبع خودتان روی آن را با میوه‌های در دسترس دیگری چون آلبالو یا گیلاس یا قطعات نگینی خیار تزیین کنید. این تفاوت مزه‌ها باعث تنوع و تغییر طعم دسر شده، خوردن ان را خوشایند و دلچسب می‌کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها