• 2 2
  • 0

ماکارونی با میگو در مایکروفر

پنج شنبه 17 مرداد 1392 ساعت 10:01
ماکارونی از جمله غذاهایی است که با روش معمول پخت هم سریع درست می‌شود؛ چه برسد به آنکه آن را در مایکروفر آماده کنید. البته زمان پخت ماکارونی‌ای که در ادامه مطلب دستور پخت آن را می‌خوانید، بویژه آنکه همراه با میگو طبخ می‌شود، کمی با زمان پخت ماکارونی‌ معمولی متفاوت است.

 

مواد لازم: 
 
- ۲۵۰ گرم ماکارونی رشته‌ای
 - ۱/۵ لیتر یا ۶ پیمانه آب جوش
 - یک کیلوگرم می‌گو
 - یک‌چهارم پیمانه روغن مایع گیاهی
 - یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
 - یک‌سوم پیمانه یا ۵۰ گرم بادام زمینی خردشده
 - ۲ قاشق سوپ‌خوری سس شیرین فلفلی
 - یک‌سوم پیمانه آب لیموترش
 - نصف پیمانه گشنیز خردشده
 - نمک و فلفل به میزان لازم
 
طرز تهیه: 
 
۱ – ماکارونی‌های رشته‌ای را با دست نصف کنید. یک ظرف پیرکس گود یا هر ظرف دیگری که امکان قرار گرفتن آن در مایکروفر وجود دارد را آماده کنید و آب جوش را در آن بریزید. سپس ماکارونی‌های نصف‌شده را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۲ دقیقه روی قدرت ۱۰۰ درصد یا ماکزیمم بپزید. اگر ماکارونی پس از گذشت این مدت، همچنان سفت بود و مغزپخت نشده بود، این زمان را بیشتر کنید. فقط توجه داشته باشید که در طول این مدت ۲بار در مایکروفر را باز کنید و ماکارونی را در آب هم بزنید. پس از پخت ماکارونی، ظرف حاوی ماکارونی و آب را از مایکروفر بیرون آورید و ماکارونی را آبکش کنید. 
 
۲ – حالا میگو‌ها را پاک کنید و فقط پوست انتهای دم آن را باقی بگذارید. سپس نیمی از روغن را در ظرف گود دیگری – که مخصوص مایکروفر باشد– بریزید و می‌گوهای پاک‌شده، خلال فلفل قرمز و بادام‌زمینی خردشده را به آن اضافه کنید و بدون در، ‌روی حداقل قدرت مایکروفر، به مدت ۵ دقیقه تا زمانی که میگو‌ها تغییر رنگ پیدا کند، حرارت دهید. در این مدت یک‌بار مواد را هم بزنید. 
 
۳ – پس از اینکه میگو، فلفل و بادام در روغن تفت داده و پخته شد، ‌ ماکارونی و بقیه روغن را همراه آب لیموترش و سس فلفل شیرین به مخلوط اضافه کنید و مواد را بدون در به مدت ۴ دقیقه روی حداکثر قدرت مایکروفر بپزید؛ یک‌بار هم‌زدن در این مدت را از یاد نبرید. در پایان، گشنیز خردشده را با کمی نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید و ۲دقیقه دیگر نیز حرارت دهید. حالا غذا آماده است. 
 
 نکته: به جای سس فلفل شیرین، می‌توانید یک قاشق رب گوجه‌فرنگی را در نیم پیمانه آب مخلوط کرده و به غذا اضافه کنید. 
 
این غذا تقریبا پس از ۴۵ دقیقه آماده خواهد شد.
 
>> ایران ویج
به اشتراک گذاری
کد خبر : 1149166049774317719
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته