• 2 2
  • 1

غذای کره‌ای: پنکیک پیازچه

چهارشنبه 16 مرداد 1392 ساعت 10:33
استفاده از انواع سبزیجات در غذاهای کره‌ای یکی از ویژگی‌های بارز آشپزی در این کشور است؛ کشوری که مردمانش سیر را بیش از هر سبزیجاتی در غذاهای خود به کار می‌برند و روغن مصرفیشان روغن کنجد است. این بار غذایی سریع و در عین حال مغذی را برای شما برگزیده‌ایم که کره‌ای‌ها به آن پنکیک می‌گویند اما شباهت زیادی به کوکوهای ما ایرانیها دارد.

 

 
مواد لازم (برای۴ نفر): 
 
 پیازچه: ۲ لیوان
 هویج: ۱ لیوان
 فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ لیوان
 کدو سبز: ۱ لیوان
 پیاز قرمز: نصف لیوان
 آرد برنج: ۳ قاشق غذاخوری
 آرد گندم: ۶ قاشق غذاخوری
 تخم مرغ: ۳ عدد
 روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه: 
 
برای شروع پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های ریزی در آورید سپس فلفل دلمه‌ای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آرد‌ها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامه‌ای سفت درآید. زرده را نیز به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابه‌ای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید.
به اشتراک گذاری
کد خبر : 1147959189955649227
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 1 نظر )

سلم ممنون استفاده كردم
 

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته