سوپی که امروز طرز تهیه آن را فراخواهید گرفت، ویتامین‌های زیادی دارد و به دلیل آن که در آن از قلم استفاده شده، کلسیم و پروتئین فراوانی به بدن می‌رساند. فقط به خاطر بسپارید هنگام تهیه این سوپ، آن را هم نزنید. افزودن چند قطره آب لیموی تازه به آن سبب خوشمزگی بیشتر سوپ خواهد شد.
کد خبر: ۵۸۵۶۸۹

 

مواد لازم: 
 
جو: یک پیمانه
پیاز: یک پیمانه خرد شده
کلم: ۲ پیمانه ریز خرد شده
قلم گوساله: یک عدد
گشنیز خرد شده: یک پیمانه
فلفل و نمک: بسته به طبع خودتان
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق سوپخوری
 
طرز تهیه:
 
قلم گوساله را درون قابلمه بگذارید و مقداری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی گاز روشن بگذارید و پس از جوش آمدن آب و دیدن کفی که ازپخت قلم حاصل شده، مجدداً مقداری آب به قابلمه اضافه کنید. دو عدد پیاز را درون قابلمه بریزید تا بوی بد آن گرفته شود. جو و کلم خرد شده را داخل ظرف ریخته، بگذارید به مدت ۲ ساعت خوب پخته شوند. سپس قلم را بردارید و کمی نمک و مقداری رب گوجه فرنگی به آن بیفزایید و بگذارید سوپ کاملا رنگ بگیرد و بپزد. در آخرین مرحله گشنیز و فلفل را اضافه کرده، پس از چند بارجوش زدن و پختن گشنیزها، آن را در ظرفی دیگر ریخته، سوپ حاضر شده را تزئین کنید و بر سر سفره ببرید.
به خاطر داشته باشید گشنیز یا سبزیجات درون سوپ نباید زیاد بپزند و رنگ سبزشان از دست بدهند. یادتان باشد جو را نیز از شب قبل خیس کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها