• 3 1
  • 2

نکات و ریزه‌کاریهای آشپزی

شنبه 26 مرداد 1392 ساعت 10:42
برای جلوگیری از سیاه شدن قطعات قارچ حین آشپزی چه می‌کنید؟ آیا می‌دانید چه باید کرد که رشته‌های ماکارونی به همدیگر نچسبند؟ می‌خواهید گردوی تازه را پوست بگیرید و از سیاه شدن دستهایتان نگرانید؟ ...مشکلی نیست که آسان نشود! راه و روش آنها را در ادامه مطلب بخوانید.

- سوزن خیاطی پاکیزه را که از هرگونه چربی و آلودگی پاک شده به طور عمودی در شیر فرو برده سپس بیرون بکشید. اگر قطره‌ای از شیر در نوک سوزن باقی ماند شیر خالص است، در غیر این صورت اگر چیزی باقی نماند و به سرعت چکید به آن آب اضافه شده است.

- برای آن‌که گل کلم شما سفید و درخشان شود، در هنگام پختن، کمی شیر به اندازه یک پیمانه به آن اضافه کنید.

- هنگام پختن نخود، لوبیا و سایر حبوبات، هیچ‌گاه به آن نمک نزنید، چرا که دیر خواهد پخت.

- وقتی غذایی را با کره سرخ می‌کنید یک قاشق مرباخوری روغن به آن اضافه کنید، چرا که از سوختن آن جلوگیری خواهد کرد.

- اگر هنگام پختن گوشت سفید، مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید، زود‌تر خواهد پخت.

- اگر سوسیس را پیش از سرخ کردن، مدت پنج دقیقه در آب بجوشانید، کمتر از حد معمول چروکیده و یا جمع خواهد شد و به هیچ عنوان ترک نخواهد خورد.

- برای زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نیمه پر کنید و پس از گرم شدن بقیه آب را به آن اضافه کنید.

- اگر در آب در حال جوش ماکارونی و لازانیا، زردچوبه بریزید، رشته‌ها و قطعاتشان به‌هم نمی‌چسبد. زردچوبه برای خوش‌رنگ‌کردن برنج میگوپلو و کلم‌پلو و لوبیاپلو هم خوب است. البته زیاد نریزید تا بوی زردچوبه اذیت کننده نشود. موقع دم‌کشیدن هم کمی زعفران به آن بیفزایید چون باعث از بین رفتن بوی زردچوبه می‌شود.

- کمی دارچین را همراه با ادویه‌های دیگر در غذا امتحان کنید. هم خوش‌بو و خوش‌مزه می‌شود هم جلوی بالا رفتن قند خونتان را می‌گیرد.

- موقع سرخ‌کردن بادمجان، یکی‌دو لایه بادمجان هم روی آن‌هایی که در حال سرخ‌شدنند بگذارید. این‌کار باعث می‌شود در مراحل بعد که قصد سرخ کردن بادمجانهای ردیف‌ رویی را دارید، روغن کمتری مصرف شود.

- قارچ را قبل از شستن، ده دقیقه در آب‌نمک شناور بگذارید تا شن‌های داخلش بریزد بیرون. بعد هم آنها را در آب‌لیمو خرد کنید تا موقع پخت سیاه نشوند.

- برای پختن سیب زمینی آبپز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذاخوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی‌ها ترک برندارند

- اگر میخواهید پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید، برای آن که دستتان سیاه نشود، داخل ظرف پر از آب، پوست گردو را بکنید.

>> آشپزی سریع

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1144350706617690700
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 2 نظر )

نكات خیلی عالی بود بدرد بخور
عالی بود مرسی
 

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته