مصرف موادغذایی اسیدی مانند لیمو و گریپ فروت با تخریب مینای دندان، موجب پوسیدگی و از بین رفتن سریعتر دندانها می‌شوند.
کد خبر: ۵۸۳۷۹۲

 

دکتر مهرداد زارعی جراح و دندانپزشک، با بیان این مطلب گفت: پس از مصرف میوه‌هایی چون پرتقال، لیمو و گریپ فروت که ترکیب اسیدی دارند، دندان‌ها باید شسته شود، چون موجب بروز پوسیدگی می‌شوند. برخی قرص‌های جویدنی نیز دارای اسیدهای فشرده هستند که با چسبیدن به دیواره‌های دندان به آن آسیب می‌رسانند. 
وی افزود: مصرف نوشیدنی‌های غیر الکلی که علاوه بر دارابودن قند حاوی اسید سیتریک و فسفر هستند، تخریب مینای دندان را تسریع می‌کنند.
زارعی با اشاره به اثر مصرف میوه‌های خشک بر دندان‌ها، تاکید کرد: قند فشرده این میوه‌ها نیز یکی از علل مهم پوسیدگی دندانهاست. البته مصرف آب، محصولات لبنی، میوه و سبزیجات، مغز خشکبار و چای سبز، برای حفظ سلامت دندان‌ها مفید و موثر است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها