برخی افراد تصور میکنند که آبکش کردن برنج نشاسته آن را از بین میبرد و خاصیت چاق کنندگی برنج از بین میرود. این تصور غلط است به دلیل اینکه نشاسته برنج درون دانههای برنج قراردارد و تا زمان پخته شدن دانه برنج، نشاسته در درون آن باقی میماند و در دسترس نیست اما آبکش کردن برنج موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی برنج میشود.
ویتامین B۱۲ یا تیامین در پوسته برنج وجود دارد که با جدا کردن پوسته از برنج پنج ششم ویتامین B۱ آن از بین میرود و فقط یک ششم ویتامین B۱ در دانههای برنج باقی میماند. در صورتی که برنج آبکش شود، همین یک ششم ویتامین B۱ نیز از بین میرود و برنج فاقد ویتامین میشود.
>> افکارنیوز
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر