خرما سرشار از مواد مغذی است اما بعضی میلی به خوردن آن ندارند. با استفاده از آن در توپک خرمایی، نه تنها سفره افطارتان متنوع شده، این افراد هم میتوانند از مواد معدنی موجود در خرما بهره ببرند. در مواقع عادی، توپک خرمایی را می‌توان به عنوان عصرانه با شیر یا چای هم میل کرد.
کد خبر: ۵۸۲۷۶۳

مواد لازم:
بیسکوییت پتی بور= ۳ بسته
خرما =۵۰۰ گرم
کنجد= ۳ قاشق غذا خوری
گردوی پودر شده =۳ قاشق غذاخوری
هل آسیاب شده =نصف قاشق مربا خوری
دارچین= نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل= ۳ قاشق غذاخوری
گلاب =۳ یا چهار قاشق غذاخوری
پودر پسته، پودر نارگیل، کنجد، ترافل رنگی برای تزیین= به میزان لازم
کاغذ مخصوص شکلات


طرزتهیه:
بیسکوییت‌ها را در غذا ساز پودر می‌کنیم. پوست و هسته خرما را گرفته، با چنگال خوب نرم می‌کنیم. تمام مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. از مواد به اندازه گردو برداشته و در دست به حالت توپ درمیاوریم. به دلخواه در کنجد و پودر پسته و پودر نارگیل یا ترافل می‌زنیم و در کپسول شکلات قرار می‌دهیم. می‌توان از شکلات آب کرده سفید و سیاه برای تزیین هم استفاده کرد.

بهتر است برای اینکه مواد به دست نچسبد در یک کاسه کمی آب و گلاب را مخلوط کنید و دست را با این محلول مرطوب کرده و توپک‌ها را درست کنید.

>> آشپز آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها